Executam intreaga gama de lucrari funerare, avand cele mai noi si mai bune modalitati de lucru si ofertind garantie pentru fiecare lucrare in parte.

Vorbim aici de constructii precum: imprejmuiri de 1-2-3 locuri, cripte de 1-2-3-4-6 locuri, capace masive din mozaic, marmura si granit, trotuare, capele, troite, cavouri. Exista posibilitatea constructiei de morminte placate cu marmura, granit, trepte, scari interioare, balustrii, glafuri, pervaze.

Noutatea este reprezentata de cadrele masive din marmura si granit care se monteaza pe lucrari normale de imrejmuire, cripte, cavouri; acestea au un aspect deosebit fiind cele mai rezistente lucrari in timp. Capacele sunt masive si au grosimi diferite de la 3 cm pana la 10 cm.

Asiguram si reconditionari de morminte vechi, curatare si slefuire marmura, demolare de la fundatie cu piccamer si reconstruire morminte unde aceste prezinta fisuri in profunzime.

Va prezentam cateva lucrari executate de compania noastra (click pe imagini):

Pentru informatii detaliate precum si pentru a ne solicita o cotatie de pret va rugam sa ne contactati. Vom gasi impreuna o solutie corecta!

Tags: , ,