In aprilie 2006 am inaugurat Busola Serv, o firma specializata pe servicii funerare de calitate, diversificate si la un pret rezonabil. Pana in momentul intrarii noastre pe piata nu exista o companie care sa ofere servicii complete si mai ales un sprijin familiilor indoliate.

Inca de la inceput ne-am propus sa oferim servicii complete in toate orasele de pe Valea Prahovei: Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal dar si in restul oraselor din imprejurimi. Ulterior ne-am extins, astfel ca acum, dupa 7 ani de activitate avem o acoperire la nivel national. Asiguram servicii funerare complete in orice zona din tara.

Treptat am depasit granitele tarii oferind transport funerar international si repatrieri. Folosim sicrie special omologate asigurand totodata si intocmirea actelor necesare. Transportul persoanei decedate intr-o tara precum Italia, Germania, Spania, Franta, Austria, Ungaria in Romania dureaza maxim 3 zile incluzand si documentatia necesara.

Analizand modul de lucru din tarile din vest am incercat sa oferim solutii complete atat in ceea ce priveste serviciile funerare initiale, dar si mai tarziu, cand familia ridica un monment funerar in cimitir.

Incercam sa ne adaptam cerintelor exigente ale pietei: investim continuu in masini, utilaje si echipamente pentru a creste calitatea serviciilor pe care le oferim.

Pe langa serviciile funerare standard oferim si:

Capac frigorific ecologic – pentru mentinerea decedatului in cele mai bune si igienice conditii pe toata perioada priveghiului; capacul special elimina toate problemele legate de mirosuri, lichide si alte efecte specifice;

blue_dot Transport cu limuzina funerara omologata Mercedes-Benz (5 locuri) la cele mai inalte standarde;

blue_dot Transport cu duba funerara ce are o capacitate de 2 sau 4 sicrie – este o duba special omologata pentru transporturi funerare in caz de accidente rutiere si repatrieri. Poate fi adaptata si pentru transportul persoanelor, avand 7 locuri.

blue_dot Limuzina omologata Mercedes-Benz pentru transporturi VIP

blue_dot Microbuze persoane

blue_dot Instalatie speciala de sablare, inscriptionare si gravura pe marmura si granit

blue_dot Instalatie laser pentru gravura pe granit negru.

Lista noastra include si alte servicii specifice domeniului nostru de activitate.

Pentru informatii detaliate precum si pentru a ne solicita o cotatie de pret va rugam sa ne contactati. Vom gasi impreuna o solutie corecta!

Tags: , ,