repatrieri-romania

Experienta noastra, o punem in slujba dumneavoastra, pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dramatice ale vietii. In momentele cele mai dificile, noi suntem alaturi de dumneavoastra prin asigurarea unor servicii funerare complete si de calitate, la preturi competitive.

In caz de deces in afara granitelor tarii noastre (in special in Italia, Spania, Germania, Franta, Austria, Ungaria) ne putem ocupa de toata documentatia necesara, sicrie speciale si transport aerian sau terestru pana la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp (2-3 zile) la preturi competitive si negociabile in functie de distanta parcursa.

Firma noastra ofera un pachet de servicii funerare complete si sprijin moral care vine din partea unei echipe de oameni de incredere si cu experienta in domeniu.

Dintre activitatile presetate in domeniul repatrierilor mentionam:

– repatrieri decedati -> serviciul asigura actele precum si logistica necesara repatrierii persoanelor decedate. Fie ca este vorba de cetateni romani decedati in afara tarii, sau cetateni straini decedati in Romania – asiguram servicii complete, pastrand discretie totala si profesionalism!

– transport funerar -> asiguram transportul persoanelor decedate catre locul de priveghi sau catre locul de veci, indiferent daca locatia este in tara sau in strainatate;

Serviciile de reptarieri sunt prestate pe intreg teritoriul Uniunii Europene (de baza fiind Italia, Germania, Franta, Romania etc).

Pentru informatii detaliate precum si pentru a ne solicita o cotatie de pret va rugam sa ne contactati. Vom gasi impreuna o solutie corecta!

Tags: , ,